Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει κατηγορηματικά συγχώνευση με Πειραιώς η Alpha Bank

Η Alpha Bank δηλώνει απολύτως και κατηγορηματικά ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτό το ενδεχόμενο δεν ευσταθούν, ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Διάψευση και από Πειραιώς.

Διαψεύδει κατηγορηματικά συγχώνευση με Πειραιώς η Alpha Bank

Αναφορικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου για δήθεν κυοφορούμενη συγχώνευση μεταξύ της Τραπέζης Πειραιώς και της Αlpha Bank, η τελευταία δηλώνει απολύτως και κατηγορηματικά ότι τα υπόψη δημοσιεύματα δεν ευσταθούν, ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε εν συνεχεία (και) της από 28 Νοεμβρίου 2018 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί του αυτού θέματος.

Η ανακοίνωση της Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς, με ανακοίνωσή της μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με το οποίο της ζητήθηκε να σχολιάσει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.sofokleous.gr, το οποίο κάνει
αναφορά σε πιθανή συγχώνευση της Τράπεζας Πειραιώς με την Αlpha Βank, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι τα αναφερόμενα στο παραπάνω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ούτε η Τράπεζα βρίσκεται σε συζητήσεις για συγχώνευση με την Alpha Bank ή άλλο πιστωτικό ίδρυμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v