Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενα βήμα πριν την απόκτηση της Sixt η Μοτοδυναμική

Η Μοτοδυναμική έχει συμφωνήσει τόσο με τους Γερμανούς της Sixth όσο και με τις πιστώτριες τράπεζες με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση του deal να βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Ενα βήμα πριν την απόκτηση της Sixt η Μοτοδυναμική

Ένα βήμα πριν την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρείας Lion Rental (αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων Sixt στην Ελλάδα), βρίσκεται η Μοτοδυναμική η οποία για να χρηματοδοτήσει τη συγκεκριμένη επέκτασή της προχωρεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr η Μοτοδυναμική έχει συμφωνήσει τόσο με τους Γερμανούς της sixth όσο και με τις πιστώτριες τράπεζες (αναδιάρθρωση διακανονισμός χρεών) με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση του deal να βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους η Μοτοδυναμική θα συμμετάσχει σε επικείμενη ΑΜΚ της Lion Rental με στόχο να αποκτήσει το 80% της εταιρείας. Το υπόλοιπο 20% θα εξακολουθήσει να ελέγχεται από την οικογένεια Θεοχαράκη.

Η Sixt στην Ελλάδα είναι η τρίτη σε μέγεθος εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων κατέχοντας μερίδιο αγοράς 8-9% και επιτυγχάνοντας κύκλο εργασιών της τάξης των 25 εκατ. ευρώ. Στόχος της Μοτοδυναμικής θα είναι η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μέσα και από την κεφαλαιακή της ενίσχυση.

Για την χρηματοδότηση του deal η Μοτοδυναμική, βασικός μέτοχος της οποίας είναι η οικογένεια Κυριακόπουλου, συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της με θέμα την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v