Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank

Το Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα στις 29/11/2018 ολοκληρώθηκε με την ομόφωνη ανάδειξη του κ. Βασιλείου Ε. Ψάλτη ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank

Κατόπιν της ανακοινώσεως του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τραπέζης κ. Δημητρίου Π. Μαντζούνη, κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 29.6.2018, της προθέσεώς του να δρομολογήσει τη διαδοχή του, το Διοικητικό Συμβούλιο εκκίνησε τη σχετική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα την 29.11.2018, με την ομόφωνη ανάδειξη του κ. Βασιλείου Ε. Ψάλτη ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, ο οποίος αναλαμβάνει τα σχετικά καθήκοντα την 2.1.2019, και την ταυτόχρονη εκλογή του ως Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με άμεση ισχύ.

Περί της εκλογής του κ. Ψάλτη ως νέου Mέλους θα ενημερωθεί η αμέσως προσεχής Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τραπέζης.

Εν συνεχεία, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Βασίλειος Θ. Ράπανος,

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Δημήτριος Π. Μαντζούνης,

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Οι Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι κ.κ. Σπύρος Ν. Φιλάρετος, Αρτέμιος Χ. Θεοδωρίδης, Γεώργιος Κ. Αρώνης και ο Γενικός Διευθυντής - CFO Βασίλειος Ε. Ψάλτης

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Ο κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΛΗ H κυρία Carolyn G. Dittmeier και οι κ.κ. Jean L. Cheval, Richard R. Gildea, Shahzad A. Shahbaz και Jan A. Vanhevel

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3864/2010 Ο κ. Johannes Herman Frederik G. Umbgrove ως εκπρόσωπος και δυνάμει υποδείξεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v