Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wind: Σε εξέλιξη πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης μικρής κλίμακας

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται το μικρής κλίμακας πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης της Wind Hellas, λόγω της μεταφοράς υπηρεσιών από το κτίριο της Λεωφόρου Αθηνών σε άλλο κτίριο εντός της Αττικής. Οι παροχές.

Wind: Σε εξέλιξη πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης μικρής κλίμακας

Με τις κτιριακές ανακατατάξεις που θα υλοποιήσει η εταιρεία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συνδέεται το πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης που πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα η Wind Hellas. Οι ανακατατάξεις θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά συγκεκριμένων τμημάτων της Wind από το κτίριο της Λ. Αθηνών 106 σε άλλη εγκατάσταση εντός Αττικής. 

Οπως επισημαίνεται από κύκλους της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, «με πλήρη συναίσθηση και αντίληψη ότι η μεταφορά ενδεχομένως αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινότητας κάποιων εργαζομένων, η εταιρεία επιθυμεί να στηρίξει τους ανθρώπους της, που θα επιλέξουν να μην ακολουθήσουν στη νέα εγκατάσταση. Σε αυτό το πλαίσιο, η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελούσιας Αποχώρησης είναι προαιρετική και προτείνεται ως εναλλακτική μόνο στους ανθρώπους που επηρεάζονται από τις κτιριακές αλλαγές στη Λ. Αθηνών».

Το Πρόγραμμα Εθελουσίας Αποχώρησης «είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο και περιλαμβάνει σημαντικά προνόμια πλέον της νόμιμης αποζημίωσης όπως: επιπλέον οικειοθελή παροχή έως και 20 μισθούς επιπλέον, ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για ένα έτος και ειδικές προσφορές σε υπηρεσίες της εταιρίας (Υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής, Internet, Τηλεόρασης)».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v