Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα υγείας από την Ευρώπη Ασφαλιστική

Η ένταξη στο πρόγραμμα ασφαλισμένων ηλικίας έως 70 ετών εξασφαλίζει τη δυνατότητα ασφάλισης και ομάδων που συνταξιοδοτούνται και στερούνται της κάλυψης που είχαν από τον εργοδότη τους.

Νέο πρόγραμμα υγείας από την Ευρώπη Ασφαλιστική

Ανταγωνιστικές παροχές, με προσιτό κόστος ασφάλισης, προσφέρει στον Έλληνα Οικογενειάρχη το νέο πρόγραμμα Υγείας της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική «Me & My Family», που διατίθεται στην αγορά ήδη από 1η Δεκεμβρίου.

Οπως αναφέρει η εταιρία, το «Me & My Family», καλύπτει παρεχόμενες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης μέσω της συνεργασίας που πέτυχε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με συμβεβλημένα νοσοκομεία και ειδικότερα:

- Στην Αθήνα: Την Ευρωκλινική Αθηνών, την Ευρωκλινική Παίδων, το Mediterraneo, το Ερρίκος Ντυνάν και το Ιατρόπολις για συγκεκριμένες υπηρεσίες υγείας ενηλίκων και παίδων.

- Στη Θεσσαλονίκη: τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενη στο «Me & My Family», η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τονίζει ότι «πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας, που περιλαμβάνει καινοτόμες προτάσεις, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές ασφάλισης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, με προσιτό ασφάλιστρο.

Ο συνδυασμός των σύγχρονων παροχών με το χαμηλό κόστος κάλυψης, θα καταστήσει το προϊόν πρώτο στις προτιμήσεις των ασφαλισμένων. Το γεγονός ότι προσφέρουμε δωρεάν κάλυψη σε 2 παιδιά έως 14 ετών με ασφαλισμένους τους δύο γονείς έναντι 30€ το μήνα ανά μέλος, καταδεικνύει την ευαισθησία μας στην ανάγκη εξασφάλισης της υγείας όλης της οικογένειας».

Το νέο πρόγραμμα Υγείας της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διατίθεται με δύο εναλλακτικές Ετήσιες Απαλλαγές (οι οποίες εφαρμόζονται μία φορά ανά ασφαλιστικό έτος και όχι σε κάθε νοσηλεία), με στόχο την παροχή Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας και σε οικονομικά ασθενέστερες ομάδες συμπολιτών μας, αλλά και με ποσοστιαία συμμετοχή (80%-20%) προσφέροντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα υποκατάστασης κάλυψης Ομαδικών συμβολαίων, κυρίως ασφαλισμένων ή/και των εξαρτώμενων μελών τους.

Η ένταξη στο πρόγραμμα ασφαλισμένων ηλικίας έως 70 ετών εξασφαλίζει τη δυνατότητα ασφάλισης και ομάδων που συνταξιοδοτούνται και στερούνται της κάλυψης που είχαν από τον εργοδότη τους.

Η δυνατότητα κάλυψης ειδικών παθήσεων με χρονικές αναμονές, η δυνατότητα προσθήκης των συμπληρωματικών παροχών αύξησης κεφαλαίου και προσθήκης επιδομάτων ανεξάρτητα για κάθε ασφαλισμένο, ακόμα και στο ίδιο οικογενειακό συμβόλαιο, είναι χαρακτηριστικά του προγράμματος που διευρύνουν τον αριθμό των υποψηφίων προς ασφάλιση οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική εφοδίασε τους συνεργάτες της και με τα απαραίτητα εργαλεία δουλειάς που τους επιτρέπουν να παρέχουν υψηλές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κατά την επαφή τους με τον πελάτη.

Η Online τιμολόγηση των προγραμμάτων και η αποστολή προσφοράς στον πελάτη, η Online έκδοση του συμβολαίου αλλά και η δυνατότητα Τηλεφωνικής Συμπλήρωσης του Ιατρικού Ερωτηματολογίου από ιατρό του παρόχου διαχείρισης υγείας, σε ημέρα και ώρα επιλογής του υποψήφιου προς ασφάλιση, είναι μόνο κάποια από τα σημαντικότερα εργαλεία δουλειάς για το συνεργάτη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v