Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Περιμένει προτάσεις από τη Χαλυβουργική έως τη Δευτέρα 17/12

Συνάντηση με τον CEO της Χαλυβουργικής είχε η διοίκηση της ΔΕΗ για το χρέος των 31,8 εκατ. Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η εταιρεία δεσμεύθηκε να υποβάλει προτάσεις για το θέμα στις 10/12. Παράλληλα αποφάσισε την άρση εκπροσώπησης για την παροχή ενέργειας έως την 17η Δεκεμβρίου.

ΔΕΗ: Περιμένει προτάσεις από τη Χαλυβουργική έως τη Δευτέρα 17/12

Η διοίκηση της ΔΕΗ εξαντλώντας κάθε περιθώριο συνεννόησης με τη Χαλυβουργική κάλεσε σήμερα στα γραφεία της το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Σκινδήλια, για την εξεύρεση λύσης για το υπέρογκο χρέος των 31,8 εκατ. ευρώ, και τον τερματισμό της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της μη πληρωμής των τρεχόντων λογαριασμών, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕH.

Ο κ. Σκινδήλιας δεσμεύθηκε ότι μετά από σχετική συνεννόηση με την ιδιοκτησία της Χαλυβουργική θα υποβάλει στη ΔΕH σοβαρές προτάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 10.12.2018.

Κατόπιν των ανωτέρω η Διοίκηση της ΔΕH αποφάσισε ότι οι συνέπειες της άρσης εκπροσώπησης για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς την εν λόγω εταιρεία μετατίθεται για τη Δευτέρα 17.12.2018.

Παράλληλα κάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων της εταιρείας προκειμένου να τους ενημερώσει αναλυτικά για το πρόβλημα.

Η Διοίκηση της ΔΕH εκφράζει την ελπίδα, ότι εφόσον επιδειχθεί η επιβαλλόμενη υπευθυνότητα εκ μέρους της ιδιοκτησίας της Χαλυβουργικής μπορεί να βρεθεί λύση. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του, καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕH.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v