Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Την έκδοση ομολογιακού έως €11 εκατ. ενέκρινε η ΓΣ

Την έκδοση ενός ή/και περισσοτέρων Κοινών Ομολογιακών Δανείων, ποσού μέχρι €11.000.000 συνολικά, με ιδιωτική τοποθέτηση αποφάσισε η ΓΣ της Flexopack.

Flexopack: Την έκδοση ομολογιακού έως €11 εκατ. ενέκρινε η ΓΣ

H Flexopack ανακοίνωσε ότι την 6η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, πραγματοποιήθηκε  η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 9.610.101 κοινές, ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 82% επί συνόλου 11.720.024 μετοχών και ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Στο μοναδικό θέμα η ΓΣ ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση από την Εταιρεία ενός ή/και περισσοτέρων Κοινών Ομολογιακών Δανείων, ποσού μέχρι €11.000.000 συνολικά, με ιδιωτική τοποθέτηση. Ο σχεδιαζόμενος προορισμός των προς σύναψη Κοινών Ομολογιακών Δανείων είναι ο ακόλουθος:

(α) ποσό 7.250.000 ευρώ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού και

(β) ποσό 3.750.000 ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση των εν γένει επιχειρηματικών σκοπών και σχεδίων της Εταιρείας.

Ταυτόχρονα με την αυτή ως άνω ομόφωνη απόφασή της η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων παρείχε προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας την ρητή και ειδική εντολή και εξουσιοδότηση να καθορίσει τους όρους των εν λόγω Δανείων, να προβεί στην κατάρτιση και υπογραφή των σχετικών συμβάσεων και εγγράφων εν γένει καθώς και στην διενέργεια όλων των πράξεων, δηλώσεων και δικαιοπραξιών, οι οποίες κρίνονται σκόπιμες, αναγκαίες, κατάλληλες και ενδεδειγμένες για την προσήκουσα υλοποίηση και ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας εντός του προαναφερομένου κανονιστικού πλαισίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v