Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Ατύχημα με δυο εργαζομένους στην Πτολεμαΐδα

Η Επιχείρηση διερευνά τα αίτια που οδήγησαν στην αστοχία του μηχανήματος. Η βλάβη στο μηχάνημα το καθιστά επί του παρόντος μη λειτουργικό, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες.

ΔΕΗ: Ατύχημα με δυο εργαζομένους στην Πτολεμαΐδα

Χθες 11.12.2018, και ώρα 19:30 στην αυλή λιγνίτη του ΑΗΣ Καρδιάς σημειώθηκε ζημία σε τμήμα της άνω δομής σε έναν από τους τρεις απολήπτες – αποθέτες που είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό δύο εργαζομένων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Άμεσα κινήθηκε η διαδικασία εκτάκτων καταστάσεων του Σταθμού και σε πρώτη φάση απεγκλωβίσθηκε ο πρώτος των εργαζομένων και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του Σταθμού στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο εν λόγω εργαζόμενος φέρει θλαστικά τραύματα στα πλευρά του και παραμένει στο Νοσοκομείο για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς μετά και τις προβλεπόμενες εξετάσεις, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο δεύτερος εργαζόμενος απεγκλωβίσθηκε και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο Κοζάνης για προληπτικούς λόγους.

Η Επιχείρηση διερευνά τα αίτια που οδήγησαν στην αστοχία του μηχανήματος. Η βλάβη στο μηχάνημα το καθιστά επί του παρόντος μη λειτουργικό, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες και εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην τροφοδοσία του ΑΗΣ Καρδιάς με λιγνίτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v