Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέος παιδικός αποταμιευτικός λογαριασμός «yellowkid»

Ο λογαριασμός προσφέρει ελκυστικό επιτόκιο και επιβραβεύει κάθε χρόνο με yellows τον γονέα που αποταμιεύει με συνέπεια. Επιπλέον, καλωσορίζει το παιδί στον κόσμο της αποταμίευσης με τα πιο yellow δώρα!

Πειραιώς: Νέος παιδικός αποταμιευτικός λογαριασμός «yellowkid»

Με ένα νέο παιδικό αποταμιευτικό λογαριασμό, τον “yellowkid” η Τράπεζα Πειραιώς θέλει να προσφέρει μια σύγχρονη λύση συστηματικής αποταμίευσης για όσους επιθυμούν να συγκεντρώσουν κεφάλαια για την κάλυψη των αναγκών και την πραγματοποίηση κάθε ευχής των παιδιών τους.

Ο λογαριασμός προσφέρει ελκυστικό επιτόκιο και επιβραβεύει κάθε χρόνο με yellows τον γονέα που αποταμιεύει με συνέπεια. Επιπλέον, καλωσορίζει το παιδί στον κόσμο της αποταμίευσης με τα πιο yellow δώρα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι στόχοι αποταμίευσης, ειδικά οι μεγαλύτεροι, επιτυγχάνονται ευκολότερα με τις τακτικές καταβολές. Ως εκ τούτου η τακτική τροφοδότηση του “yellowkid” γίνεται μέσω πάγιας εντολής μεταφοράς ποσού, με ελάχιστο τα €20/μήνα. Ο λογαριασμός παρέχει απόλυτη ευελιξία στον τρόπο αποταμίευσης καθώς εκτός από την πάγια εντολή επιτρέπεται ανά πάσα στιγμή η κατάθεση επιπλέον ποσών που προορίζονται για το παιδί, ενισχύοντας έτσι την αποταμιευτική προσπάθεια. Και φυσικά, ο γονιός έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα χρήματα του λογαριασμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v