Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: «Οk» στην ΑΜΚ από τη ΓΣ

Το ύψος της έκδοσης θα φτάσει έως 10 εκατ. ευρώ, με την έκδοση έως 3 νέων μετοχών σε κάθε 2 παλαιές. Το ποσό της έκδοσης μαζί με έναν πρόσθετο τραπεζικό δανεισμό ύψους 5 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση της συμμετοχής της Μοτοδυναμικής στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας Lion Rental.

Μοτοδυναμική: «Οk» στην ΑΜΚ από τη ΓΣ

Την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων αποφάσισε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Μοτοδυναμικής.

Το ύψος της έκδοσης θα φτάσει έως 10 εκατ. ευρώ με την έκδοση έως 3 νέων μετοχών σε κάθε 2 παλαιές.

Το ποσό της έκδοσης μαζί με έναν πρόσθετο τραπεζικό δανεισμό ύψους 5 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση της συμμετοχής της Μοτοδυναμικής στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας Lion Rental, που είναι η αντιπρόσωπος της Sixt στην Ελλάδα.

Η οικογένεια Θεοχαράκη θα διατηρήσει το υπόλοιπο 19,5% της Lion Rental.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Μοτοδυναμικής, η Lion Rental θα διατηρήσει 10 εκατ. ευρώ από τον παλαιό της δανεισμό με νέους όρους ρύθμισης, ενώ παράλληλα εξασφαλίστηκε και νέα γραμμή δανεισμού της τάξης των 10 εκατ. ευρώ.

Στόχος της Μοτοδυναμικής είναι η δραστηριοποίηση της Lion Rental κυρίως στην αγορά του rent a car, της οποίας οι προοπτικές είναι ανοδικές.

«Μπήκαμε στο σωστό brand name, στη σωστή στιγμή, στη σωστή αγορά και τώρα εξαρτάται από εμάς για το αν θα πετύχουμε στο έργο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της Μοτοδυναμικής κ. Σωτήρης Χατζίκος, ενώ ο πρόεδρος της εισηγμένης κ. Πάρης Κυριακόπουλος τόνισε τη σημασία της αποδοχής της Μοτοδυναμικής από τους Γερμανούς της Sixt, συμπληρώνοντας πως η Μοτοδυναμική είναι μια καλή πλατφόρμα που μπορεί να εξυπηρετήσει με επιτυχία σημαντικά εγχειρήματα όπως αυτά της Yamaha, της Porsche, της Sixt και όποιου άλλου ήθελε προκύψει στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v