Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Τα χρονοδιαγράμματα της συμφωνίας με τους ομολογιούχους

Η συνέλευση των ομολογιούχων προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, ενώ η προθεσμία για τους ομολογιούχους ώστε να δηλώσουν παράσταση και δέσμευση των ομολόγων τους είναι η 7η Ιανουαρίου.

Folli Follie: Τα χρονοδιαγράμματα της συμφωνίας με τους ομολογιούχους

Πληροφορίες για την πρόταση συναίνεσης για τα εγγυημένα μετατρέψιμα ομόλογα ύψους 249,5 εκατ. ευρώ εκδοθέντα από την FF Group Finance Luxembourg S.A. και εγγυημένα από την Folli Follie, εξέδωσε η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η συνέλευση των ομολογιούχων προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, ενώ η προθεσμία για τους ομολογιούχους ώστε να δηλώσουν παράσταση και δέσμευση των ομολόγων τους είναι η 7η Ιανουαρίου.  

Οπως αναφέρει η εταιρία, το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων έχει ως εξής:

  

Οπως αναφέρει η Folli, aν ληφθεί η Απαιτούμενη Συναίνεση και η Έκτακτη Απόφαση γίνει δεκτή, έκαστος Ομολογιούχος θα δεσμεύεται από την Έκτακτη Απόφαση, είτε κάποιος Ομολογιούχος έδωσε έγκυρη Συναίνεση ή ήταν παρών στην Συνέλευση και ψήφισε υπέρ της Έκτακτης Απόφασης, είτε όχι.

Η Εταιρεία αναμένεται να εφαρμόσει την Πρόταση όχι αργότερα από την Ημερομηνία Ορισμού της Επιτροπής.

Οποιαδήποτε απόφαση της Εταιρείας που αφορά γεγονότα, εξελίξεις ή περιστάσεις που περιγράφονται ανωτέρω θα είναι οριστική και δεσμευτική για όλους τους Ομολογιούχους

*Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρίας στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v