Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Ιωάννης Πετρόπουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε παμψηφεί ότι ο κ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος θα διαδεχθεί τον κ. Ιωάννη Πετρόπουλο στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και θα γίνει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πετρόπουλος: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Ιωάννης Πετρόπουλος

Η Πέτρος Πετρόπουλος ανακοίνωσε ότι  κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, ο κ. Ιωάννης Πετρόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για λόγους συνταξιοδότησης  μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2019 που αναμένεται να λάβει χώρα περί τα μέσα Απριλίου 2019.

Ο κ. Ιωάννης Πετρόπουλος υπηρετεί συνολικά την Εταιρία 49 χρόνια ενώ κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από το 1975. Σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να του απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου μετά την αποχώρησή του.

Στην ίδια συνεδρίαση και κατόπιν εισήγησης των Επιτροπών Στελεχών και Υποψηφιοτήτων το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε παμψηφεί ότι ο κ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος θα διαδεχθεί τον κ. Ιωάννη Πετρόπουλο  στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και θα γίνει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με Executive MBA από το ALBA και εμπειρία άνω των 20 ετών σε θέσεις πωλήσεων και γενικής διεύθυνσης.

Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται στην Εταιρία έχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή του τομέα ΟΣΤΡΕΑ, με αντικείμενο την πώληση λιπαντικών Shell, συσσωρευτών και ελαστικών καθώς και του τομέα αγροτικών μηχανημάτων Kubota. Από το 2013 είναι και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Εταιρίας και από Ιανουάριο 2018 εκτελεί καθήκοντα αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Υπηρέτησε στη Shell από το 1996 έως το 2010 αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε  πολυεθνικό περιβάλλον, ξεκινώντας σαν επιθεωρητής πωλήσεων και αργότερα διευθυντής πωλήσεων. Το 2007 έγινε μέλος του country coordination team της Shell Hellas εκπροσωπώντας τον τομέα των λιπαντικών. Ο κ.Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v