Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Εξετάσεις προληπτικού έλεγχου σε ειδική τιμή για τον θυρεοειδή

Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν έλεγχο TSH, μέτρηση Anti-TG, Anti-TPO και Ενδοκρινολογική εξέταση και υπερηχογράφημα θυρεοειδούς, στη μειωμένη τιμή των 80 ευρώ.

Ιατρικό: Εξετάσεις προληπτικού έλεγχου σε ειδική τιμή για τον θυρεοειδή

Εξετάσεις προληπτικού έλεγχου σε ειδική, μειωμένη τιμή, με αφορμή τον μήνα πρόληψης για τον θυρεοειδή, προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα οι εξετάσεις περιλαμβάνουν έλεγχο TSH, μέτρηση Anti-TG, Anti-TPO και Ενδοκρινολογική εξέταση και υπερηχογράφημα θυρεοειδούς, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 80 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα παρακάτω τηλέφωνα από τις 09:00 έως τις 15:00:

• Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: τηλ. 210 6862231
• Ιατρικό Π. Φαλήρου: τηλ. 210 9892120
• Ιατρικό Ψυχικού: τηλ. 210 6974032-3

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v