Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Κερδοφόρες οι λιγνιτικές μονάδες

Στο virtual data room νέα στοιχεία για τις μονάδες Μελίτη και Μεγαλόπολης, αύριο το ραντεβού με τους υποψήφιους επενδυτές, αναφέρουν κύκλοι της επιχείρησης. Πώς εξελίσσεται η αποχώρηση εργαζομένων.

ΔΕΗ: Κερδοφόρες οι λιγνιτικές μονάδες

Κύκλοι της ΔΕΗ αναφέρουν ότι τα νέα δεδομένα για τις δυο θυγατρικές εταιρείες, Μελίτη και Μεγαλόπολη, που αφορούν στην οριστικοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων τους, καθώς και τις επιπτώσεις από τις αποχωρήσεις προσωπικού έχουν ανέβει στο Virtual Data Room.

Ειδικά για τη Μεγαλόπολη, σημειώνουν ότι οι αποχωρήσεις, λόγω κινήτρων και μεταθέσεων σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, έφθασαν τα 400 άτομα.

Η ΔΕΗ θα έχει συναντήσεις αύριο Παρασκευή με τους υποψήφιους ιδιώτες επενδυτές προκειμένου να συζητηθούν και να αξιολογηθούν τα ανωτέρω νέα δεδομένα ώστε αυτοί να διαμορφώσουν τις προτάσεις τους.

Οπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, με τα μέτρα αυτά η Μεγαλόπολη καθίσταται κερδοφόρα, ενώ με την επικείμενη εφαρμογή του μηχανισμού αποζημίωσης επάρκειας δικτύου (ΑΔΙ) για τις λιγνιτικές, θα γίνει σημαντικά κερδοφόρα. Το ίδιο θα συμβεί και με τη Μελίτη με την προϋπόθεση ότι θα ξεκαθαρίσει η τιμή προμήθειας λιγνίτη από την Αχλάδα, καταλήγουν οι ίδιες πηγές. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v