Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δύο νέα προγράμματα Υγείας

Βασικά χαρακτηριστικά τόσο του Health Plan όσο και του Family Plus, είναι η πληρότητα των παροχών και η ελευθερία στην επιλογή των καλύψεων σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες, αλλά και σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες των ασφαλισμένων.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δύο νέα προγράμματα Υγείας

Δύο νέα, σύγχρονα και με προσιτό κόστος προγράμματα Υγείας, σχεδίασε και διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Πρόκειται για τα ετησίως ανανεούμενα προγράμματα Family Plus και Health Plan, τα οποία έχουν ως στόχο να προσφέρουν στους ασφαλισμένους πρόσβαση σε ποιοτική περίθαλψη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, βασικά χαρακτηριστικά τόσο του Health Plan όσο και του Family Plus, είναι η πληρότητα των παροχών και η ελευθερία στην επιλογή των καλύψεων σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες, αλλά και σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες των ασφαλισμένων.

Πολύ σημαντικές παροχές και στα δύο προγράμματα είναι η κάλυψη για θεραπείες που δεν χρήζουν νοσηλείας και επεμβατικές διαγνωστικές πράξεις, η επιλογή θέσης νοσηλείας και εκπιπτόμενου ποσού, αλλά και το πλήθος των συμβεβλημένων και ειδικά συμβεβλημένων νοσοκομείων.

Τα προγράμματα αυτά, έχουν ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Ειδικά το Family Plus μπορεί να αποκτηθεί από μια τετραμελή οικογένεια, καταβάλλοντας ασφάλιστρα που αντιστοιχούν σε δύο άτομα, ενώ παρέχεται και ατομικά.

Τόσο το Health Plan όσο και το Family Plus, ανήκουν στο Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας, που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά η Ευρωπαϊκή Πίστη και που αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχών, σχεδιασμένο για την αποτροπή των οικονομικών συνεπειών που επιφέρει ένα πρόβλημα υγείας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v