Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο εξώδικο Ρουμελιώτη προς την ΤτΕ

Συνέχεια στην κόντρα του προέδρου της Attica Bank με την ΤτΕ δίνει ο Π. Ρουμελιώτης, προχωρώντας σε νέο εξώδικο με το οποίο ζητά να του γνωστοποιηθούν έγγραφα που αφορούν την υπόθεσή του.

Νέο εξώδικο Ρουμελιώτη προς την ΤτΕ

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με κύκλους του προέδρου της Attica Bank, ο ίδιος έλαβε επιστολή από τον Διευθυντή Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της ΤτΕ Σ. Παντελιά, με την οποία του ανακοινώθηκε ότι «η ΤτΕ θα διαβουλευτεί με την ΕΚΤ και μετά θα σταλεί το θέμα της επιβολής κυρώσεων σε βάρος του για εξέταση στην Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών θεμάτων της ΤτΕ».

Η πλευρά Ρουμελιώτη θεωρεί ότι η ΤτΕ εξακολουθεί να αρνείται την παράδοση των επίμαχων εγγράφων, παρότι ζητήθηκαν εγγράφως με εξώδικο από τον κ. Ρουμελιώτη, με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, να του κοινοποιήσει και νέο εξώδικο, για να του δοθούν τα στοιχεία που τον αφορούν, άλλως η όλη διαδικασία κλήσης του σε ακρόαση θα καταστεί απολύτως άκυρη.

Ο κ. Ρουμελιώτης καλεί τον κ. Παντελιά να αποστείλει και προς την ΕΚΤ και προς τα μέλη της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων, όλα τα έγγραφα προκειμένου τα θεσμικά όργανα να διαμορφώσουν κρίση για όλα τα θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v