Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξειδικευμένο πρόγραμμα για αγρότες από την Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων παροχών, όπως κάλυψη ολικής ή μερικής ανικανότητας από ατύχημα και ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα, παρέχει επίδομα νοσοκομειακής περίθαλψης από την 1η ημέρα νοσηλείας και για 90 ημέρες, για κάθε ατύχημα.

Εξειδικευμένο πρόγραμμα για αγρότες από την Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, παρουσίασε επισήμως το ασφαλιστικό πρόγραμμα «Φροντίδα του Αγρότη», με σκοπό την κάλυψη των αγροτών από Προσωπικό Ατύχημα με ένα ιδιαίτερα προνομιακό τιμολόγιο.

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων παροχών, όπως κάλυψη ολικής ή μερικής ανικανότητας από ατύχημα και ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα, παρέχει επίδομα νοσοκομειακής περίθαλψης από την 1η ημέρα νοσηλείας και για 90 ημέρες, για κάθε ατύχημα, με το ποσό να διπλασιάζεται για όσες ημέρες τυχόν χρειαστεί νοσηλεία σε ΜΕΘ.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι στέκεται πάντα στο πλευρό των αγροτών. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει στη στήριξη ενός κλάδου καθοριστικού για την Ελλάδα, την οικονομία της και την κοινωνία, τιμώντας το συνεταιριστικό ιδεώδες που αποτελεί το θεμελιώδη λόγο της ύπαρξής της.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v