Διάκριση για τις υπηρεσίες Securities & Custody της Τράπεζας Πειραιώς

Η Tράπεζα Πειραιώς επιβραβεύεται σταθερά ως αποτέλεσμα της ικανότητάς της να δημιουργεί και να καλλιεργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, καθώς και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία στον κλάδο των Securities & Custody Services.

Διάκριση για τις υπηρεσίες Securities & Custody της Τράπεζας Πειραιώς

Μια ακόμα διεθνή διάκριση στον εξειδικευμένο τομέα των Securities & Custody Services έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς, κερδίζοντας το βραβείο Emerging Markets Continued Excellence, Europe, για την υποδειγματική ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, επί σειρά ετών.

Η Tράπεζα Πειραιώς επιβραβεύεται σταθερά ως αποτέλεσμα της ικανότητάς της να δημιουργεί και να καλλιεργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, καθώς και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία στον κλάδο των Securities & Custody Services σε παγκόσμια κλίμακα.

H διοργάνωση διεξήχθη από το διεθνές περιοδικό Global Custodian, κορυφαίο στον κλάδο των υπηρεσιών Securities Services, με αφορμή την 30ή επέτειο από την ίδρυση του θεσμού Leaders in Custody Awards, όπου βραβεύονται οι καλύτερες τράπεζες ανά τον κόσμο, όπως αυτές κατατάσσονται με βάση απαντήσεις διεθνών πελατών σε ερωτηματολόγια.

Επίσης, βραβεύθηκε ο Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Πωλήσεων Securities Services της Τράπεζας Πειραιώς, κύριος Παναγιώτης Παπαπέτρου, για τη διαχρονική συνεισφορά του στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα, τόσο στην εγχώρια, όσο και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με την ανώτατη διάκριση, Global Custodian Legend, καθώς και με την είσοδό του στο Global Custodian Hall of Fame.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο The Dorchester, στο Λονδίνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v