Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mega Brokers: Εκανε το… νταμπλ μέσα στην κρίση

Αύξηση όγκου ασφαλιστικών εργασιών κατά 150% σημείωσε η Mega Brokers κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Πόσο βελτιώθηκαν οι περυσινές της επιδόσεις και ποιοι οι φετινοί της στόχοι.

Mega Brokers: Εκανε το… νταμπλ μέσα στην κρίση

Στην περυσινή οικονομική επίδοση και στους νέους στόχους της Mega Brokers αναφέρθηκε την Παρασκευή η διοίκηση της εταιρείας, στο πλαίσιο του εορτασμού των τριάντα χρόνων λειτουργίας της.

Κατά την πανηγυρική αυτή εκδήλωση, ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ.κ. Γιάννης (φωτ.) και Τάσος Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο ότι η Mega Brokers βρίσκεται από το 2009 έως σήμερα συνεχώς στην κορυφή της εγχώριας αγοράς ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, συμπληρώνοντας ότι η ανάπτυξη συνεχίστηκε με έντονους ρυθμούς και κατά την τελευταία δεκαετία, η οποία χαρακτηρίστηκε από τη βαθιά οικονομική κρίση.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε πως από το 2011 έως σήμερα ο όγκος των ασφαλιστικών εργασιών έχει σημειώσει άνοδο της τάξεως του 150%. Επίσης, το 2018, μέσω της Mega Brokers υλοποιήθηκε ασφαλιστική παραγωγή ύψους 67,8 εκατ. ευρώ έναντι 63 εκατ. ευρώ το 2017, το ύψος των προμηθειών ανέβηκε από τα 8,30 στα 11,89 εκατ. ευρώ, ενώ η εταιρική μισθοδοσία ήταν πέρυσι κατά 21% μεγαλύτερη.

Επιπλέον, ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου σημείωσε πως η αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχει παρόν και μέλλον, για όποιον εργαστεί συστηματικά και με συνέπεια, ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε:

• Την περυσινή επένδυση της Mega Brokers, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, που αφορά την απόκτηση νέων ιδιόκτητων γραφείων.

• Τον στόχο για προσαρμογή των εργασιών στην ψηφιακή εποχή, σε συνδυασμό με τη διατήρηση της προσωπικής επαφής με τους πελάτες.

• Τη σωστή εφαρμογή της Κοινοτικής Οδηγίας IDD για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

• Τη διεύρυνση της προσφερόμενης προϊοντικής γκάμας, με την προσθήκη πρόσθετων κατηγοριών συμβολαίων.

• Την έμφαση σε περισσότερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση των συνεργατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v