Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις προτεραιότητες για τη «νέα Interamerican»

Τι δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican κ. Γιάννης Καντώρος, στο πλαίσιο του εορτασμού των πενήντα ετών ζωής της γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας. Οι τρεις πτυχές της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί στο μέλλον.

Τρεις προτεραιότητες για τη «νέα Interamerican»

Στη στρατηγική που θα ακολουθήσει στο μέλλον η Interamerican αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλός της Γιάννης Καντώρος, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 50 χρόνια ζωής της γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ. Καντώρο, η οικονομική κρίση μάς οδήγησε στο να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα από αυτά που θεωρούσαμε αυτονόητα κατά το παρελθόν. Η ελληνική οικογένεια έχασε τη βεβαιότητα που είχε για αξιοπρεπείς συντάξεις, για προστασία της περιουσίας της από μαζικές καταστροφές, ή για τη δυνατότητα πρόσβασης σε επιθυμητού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Η πίστη στο… «κράτος-πατερούλη» έγινε αντιληπτό πως δεν μπορεί να είναι ρεαλιστική σε ένα κράτος δυτικού τύπου όπως η χώρα μας.

«Η ζωή των Ελλήνων έγινε πιο δύσκολη και εδώ ξεκινά ο δικός μας ρόλος. Στόχος μας είναι οι συμπολίτες μας να ζήσουν καλύτερα, περισσότερο και ασφαλέστερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έτσι, η στρατηγική την οποία προτίθεται να ακολουθήσει η Interamerican επικεντρώνεται:

• Στη βελτίωση των ασφαλιστικών προϊόντων, τα οποία θα γίνουν περισσότερο εξατομικευμένα. Το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών είναι πλέον περιορισμένο και οι ασφαλιστικές εταιρείες θα πρέπει να προσαρμοστούν ακόμη περισσότερο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

• Στον συνδυασμό των ασφαλιστικών προϊόντων με ένα φάσμα ευρύτερων υπηρεσιών, πέρα από τον κλάδο της υγείας στον οποίον ήδη δραστηριοποιείται η Interamerican. «Θα δημιουργήσουμε τις υποδομές προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας σε πολλές καθημερινές στιγμές τους στο κομμάτι των συμβουλευτικών υπηρεσιών» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Στην παράλληλη ψηφιοποίηση των εργασιών και τη συνέχιση της φυσικής επαφής με τους πελάτες εκεί που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία προστιθέμενη αξία. «Ο κόσμος αλλάζει και ένα κομμάτι των εργασιών μας θα είναι απαραίτητα ψηφιακό. Οι επενδύσεις αυτές θα πρέπει να μας απελευθερώσουν χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε ενεργά τους πελάτες μας» συμπλήρωσε ο κ. Καντώρος. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v