Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προετοιμασία για τις εξετάσεις ασφαλιστικών πρακτόρων από την NP

Οι επόμενες εξετάσεις που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, και προθεσμία υποβολής αίτησης είναι η Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Προετοιμασία για τις εξετάσεις ασφαλιστικών πρακτόρων από την NP

Η Ακαδημία Εκπαίδευσης της «NP Ασφαλιστική» συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος. Από την έναρξη των αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο και την ύλη των εξετάσεων τον Ιανουάριο 2019, η Ακαδημία Εκπαίδευσης έχει αναμορφώσει όλο το υλικό προετοιμασίας στα νέα δεδομένα και συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν προετοιμασία υψηλού επιπέδου σε μελλοντικούς και παλιούς συνεργάτες.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο, υποχρέωση απόκτησης του συγκεκριμένου πιστοποιητικού, έχουν και οι υπάλληλοι των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που συμμετέχουν άμεσα στη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών προϊόντων.

Στα πλαίσια προετοιμασίας των υποψηφίων νέων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων για τις εξετάσεις, η Ακαδημία Εκπαίδευσης, πέρα από τα σεμινάρια προετοιμασίας, έχει δημιουργήσει μια σειρά test προσομοίωσης προς επίλυση. Ακολουθείται μια διαδραστική διαδικασία κατά την επίλυση των test από τον υποψήφιο, με στόχο η συμβολή μας στην προετοιμασία του να είναι προσωποποιημένη, ποιοτική και αποτελεσματική. Από την υιοθέτηση της διαδικασίας αυτής μέχρι σήμερα, τα ποσοστά επιτυχίας των υποψηφίων που την ακολουθούν, είναι σταθερά πολύ υψηλότερα από το μέσο ποσοστό επιτυχίας όσων συμμετέχουν στις εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οι επόμενες εξετάσεις που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, και προθεσμία υποβολής αίτησης είναι η Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις νέοι Ασφαλιστικοί Πράκτορες θα μπορούν στη συνέχεια, μέσα από τη συνεργασία τους με την NP Ασφαλιστική, να παρακολουθούν δωρεάν και τα τρία κατ’ έτος σεμινάρια Επανεκπαίδευσης - Επαναπιστοποίησης που τους είναι απαραίτητα ώστε να διατηρούν σε ισχύ την πιστοποίηση τους. Η NP Ασφαλιστική, πιστή στη φιλοσοφία της για παροχή της υψηλότερης δυνατής επαγγελματικής γνώσης και κατάρτισης στους συνεργάτες της, πραγματοποιεί τα σεμινάρια Επανεκπαίδευσης – Επαναπιστοποίησης με φυσική παρουσία, σε εννιά πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσ/κη, Πάτρα, Βόλος, Ιωάννινα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Χαλκίδα, Σπάρτη).

Πέραν όμως των ανωτέρω σεμιναρίων, η NP Ασφαλιστική στέκεται δίπλα στο νέο Ασφαλιστικό Πράκτορα παρέχοντας του όλα τα εργαλεία και τη γνώση που θα τον βοηθήσουν να πετύχει υψηλότερα εισοδήματα για τον ίδιο και την οικογένεια του και να δημιουργήσει ένα απόλυτα ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v