Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεά drone στην Πυροσβεστική Δρυμώνα-Αλμυρού από τους Μύλους Λούλη

Η εταιρεία πραγματοποίησε, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άσκηση πυρόσβεσης γενικού συναγερμού και εκκένωσης των κτιρίων της βιομηχανικής μονάδας Σούρπης.

Δωρεά drone στην Πυροσβεστική Δρυμώνα-Αλμυρού από τους Μύλους Λούλη

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί πραγματοποίησε, την Τρίτη 21 Μαΐου, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΠΥ) του Κλιμακίου Δρυμώνας- Αλμυρού, άσκηση πυρόσβεσης γενικού συναγερμού και εκκένωσης των κτιρίων της βιομηχανικής μονάδας Σούρπης. Στο πλαίσιο της άσκησης η εταιρεία δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα drone τελευταίας τεχνολογίας, με σκοπό να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες πυρόσβεσης της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της άσκησης πραγματοποιήθηκε από τον Προϊστάμενο του πυροσβεστικού κλιμακίου Δρυμώνα, Υποπυραγό κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος παρουσίασε το σενάριο σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της Μύλοι Λούλη. Επιπλέον, την άσκηση παρακολουθήσαν και αξιολόγησαν ο διοικητής της ΠΥ Βόλου-Μαγνησίας Πύραρχος κ. Χαράλαμπος Πόζογλου, ο Διοικητής της ΠΥ Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου Αντιπύραρχος κ. Κυρίτσης και οι Επιπυραγοί κκ Ιερεμίας (ΠΥ Βόλου) και Γλιάτης (ΠΥ Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου). Από το αστυνομικό τμήμα Αλμυρού συμμετείχαν ο Διοικητής του κ. Σκορδάς και ο υποδιοικητής κ. Τσιρογιάννης ενώ το Δήμο Αλμυρού εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Νικοβιώτης. Oι εργαζόμενοι της Μύλοι Λούλη, που έλαβαν μέρος είχαν την δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και την ετοιμότητά τους τόσο για την προστασία του εργοστασίου της εταιρείας, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο διευθυντής του εργοστασίου κ. Λεωνίδας Κοζανίτης παρέδωσε το drone στον Υποπυραγό κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την ευρύτερη κοινωνική προσφορά της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Μύλοι Λούλη για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της να υποστηρίζει και να ενισχύει την Κοινωνία, την Οικονομία, το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Περιβάλλον, ενώ παραμένει πιστή στο όραμα της για ενσωμάτωση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης στην καθημερινή της λειτουργία, συμβάλλοντας θετικά στην ευημερία των μελλοντικών γενεών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v