Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Intrasoft στην αγορά των AI Data Analytics με την Incelligent

Στόχος της Incelligent μέσω της συνεργασίας με την Intrasoft είναι η περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της και η από κοινού ανάπτυξη έργων στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα.

Η  Intrasoft στην αγορά των AI Data Analytics με την Incelligent

Η Intrasoft International, παγκόσμια εταιρία Πληροφορικής, στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας στο χώρο των Data Analytics, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την start-up Incelligent.

Η Incelligent εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λύσεων που βασίζονται στα Data Analytics (Predictive & Prescriptive), χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες στο κομμάτι της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), του Machine Learning (ML) και του Deep Learning (DL). Στόχος της Incelligent μέσω της συνεργασίας με την Intrasoft είναι η περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της και η από κοινού ανάπτυξη έργων στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Intrasoft.  

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, σχολίασε: «Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Intrasoft International αξιοποιούν τεχνολογίες Data Analytics και Τεχνητής Νοημοσύνης, παρέχοντας αναλυτικά και κανονιστικά στοιχεία πρόβλεψης (predictive and prescriptive analytics) στους πελάτες μας. Η συνεργασία με την Incelligent θα ενισχύσει όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούμαστε στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στις τράπεζες, τελωνεία, φορολογία, ασφάλιση και τηλεπικοινωνίες. Προσβλέπω με χαρά στην ανάπτυξη αυτής της συνεργασία.»

Ο Δρ. Κώστας Τσαγκάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Incelligent, σχολίασε: «Η Incelligent, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες στο κομμάτι του DataOps, αναπτύσσει προϊόντα εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές στο κομμάτι των Advanced Analytics και Machine/Deep Learning. Η συνεργασία μας με την Intrasoft International αποτελεί μοναδική ευκαιρία να εφαρμόσουμε σε παγκόσμια κλίμακα τη τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στον τομέα των Τραπεζικών Συστημάτων και του Δημοσίου Τομέα. Είμαι σίγουρος πως η τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία της Intrasoft, θα οδηγήσει στην ανάπτυξη πρωτοποριακών, καινοτόμων προϊόντων με πολλά οφέλη για τους πελάτες μας. »

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v