Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλ. Ναυπάκτου: Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές

Για την αντικατάσταση των ανωνύμων μετοχών σε αντίστοιχες ονομαστικές θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία του άρθρου 184 του Ν.4548/2018 και της παραγράφου 5.3.7. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών «Εισαγωγή μετοχών λόγω μετατροπής μετοχών άλλης κατηγορίας».

Κλ. Ναυπάκτου: Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές

Η Εταιρεία με την επωνυμία "ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε." ανακοινώνει ότι δυνάμει του από 18/06/2019 πρακτικού του Δ.Σ. αυτής, αποφασίστηκε η μετατροπή των ανωνύμων μετοχών της εταιρείας σε ονομαστικές.

Για την αντικατάσταση των ανωνύμων μετοχών σε αντίστοιχες ονομαστικές θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία του άρθρου 184 του Ν.4548/2018 και της παραγράφου 5.3.7. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών «Εισαγωγή μετοχών λόγω μετατροπής μετοχών άλλης κατηγορίας». Για την καταγραφή των δικαιούχων δεν απαιτείται από αυτούς να αναγγείλουν τα επί των μετοχών δικαιώματά τους, καθώς σύμφωνα με την παρ.6 του άρθρου 184 του Ν.4548/2018 θα ακολουθηθούν οι κανόνες για τη νομιμοποίηση των μετόχων ενόψει συμμετοχής σε γενική συνέλευση, όπως ρυθμίζεται στην παρ.6 του άρθρου 124 του ιδίου ως άνω νόμου και συγκεκριμένα βάσει ενημέρωσης που θα λάβει η εταιρεία από το κεντρικό αποθετήριο τίτλων.

Η τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού της εταιρείας, που αφορά τις μετοχές, όπως και η προσαρμογή όλων των άρθρων του καταστατικού στις διατάξεις του Ν.4548/2018 «Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών», αποτελούν θέματα της ημερήσιας διάταξης προς λήψη αποφάσεων από την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που πρόκειται να λάβει χώρα την 12η Ιουλίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Πεύκη Αττικής (οδός Αγ.Γεωργίου 40-44). Περαιτέρω ενημέρωση επί του θέματος οι μέτοχοι θα μπορούν να έχουν από την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών μέσω του συστήματος «ΕΡΜΗΣ» και την ιστοσελίδα της εταιρείας μας (www.nafpaktos-yarns.gr).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v