Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ellinair: Σε ισχύ νέα εμπορική πολιτική

Περισσότερες επιλογές στους επιβάτες δίνει η Ellinair με τις τρεις νέες κατηγορίες ναύλων που εισάγει.

Ellinair: Σε ισχύ νέα εμπορική πολιτική

Σημαντικά οφέλη για τους επιβάτες της ανακοινώνει η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, με την εφαρμογή της νέας της εμπορικής πολιτικής που ισχύει από χθες Τρίτη. 

Η νέα εμπορική πολιτική σχεδιάστηκε με τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, παρέχοντας περισσότερες επιλογές , καθώς πλέον θα μπορεί κανείς να «δημιουργεί» το εισιτήριο που καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες.
 
Συγκεκριμένα, από χθες Τρίτη 2 Ιουλίου εφαρμόζονται τρείς διακριτές κατηγορίες/ οικογένειες ναύλων:

  • Η πρώτη κατηγορία, η basic περιέχει τα απολύτως βασικά, δηλαδή το εισιτήριο, μια χειραποσκευή 8 κιλών και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο εντός καμπίνας (πχ τσάντα laptop ή χαρτοφύλακα).
  • Στη δεύτερη κατηγορία, την classic, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται- εκτός από την χειραποσκευή και το προσωπικό αντικείμενο-  και παραδοτέα βαλίτσα έως 23 κιλά  ενώ, τέλος
  • Στην τρίτη κατηγορία, comfort, ο επιβάτης, εκτός από όλες τις παροχές των 2 πρώτων κατηγοριών, απολαμβάνει και πρόσβαση στα lounges, προτεραιότητα αποσκευής, επιλογή θέσης, υπηρεσία fast track κ.α.

Η κάθε υπηρεσία μπορεί να αγοράζεται και ξεχωριστά, επί παραδείγματι μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο της κατηγορίας classic και να προσθέσει στο καλάθι του πρόσβαση σε lounge ή όποια άλλη υπηρεσία τον εξυπηρετεί. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να προσθέσουν και δεύτερη ή και τρίτη βαλίτσα ακόμα και μετά την έκδοση του εισιτηρίου.
 
«Σήμερα, η Ellinair κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την ταξιδιωτική ευελιξία των επιβατών της σε σχέση τόσο με τη μείωση του κόστους, όσο και με την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την on line εμπειρία χρήστη. Η προσπάθεια αυτή, θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, ενσωματώνοντας κι άλλες υπηρεσίες και σύντομα θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Με την αγορά της αεροπορίας να περνάει σε νέα εποχή, η Ellinair παραμένει έμπρακτα εγγυητής σταθερότητας, ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης.” , δηλώνει ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Σταύρος Δαλιάκας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v