Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση με τον Κ. Χατζηδάκη ζητά η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Συγχαρητήρια επιστολή στον Κ. Χατζηδάκη απέστειλε το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, με την οποία ζητούν και συνάντηση μαζί του για τα ανοιχτά ζητήματα της Επιχείρησης.

Συνάντηση με τον Κ. Χατζηδάκη ζητά η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Επιστολή στον νέο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη απέστειλε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, στην οποία δίνει συγχαρητήρια στον υπουργό, εύχεται καλή δύναμη και ζητά συνάντηση για τα θέματα της ΔΕH.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ, «με δεδομένο ότι τα θέματα της Ενέργειας και ειδικότερα η παρούσα κατάσταση στη ΔΕH, στη μεγαλύτερη Επιχείρηση της χώρα μας, είναι -όπως και εσείς δημοσίως έχετε υπογραμμίσει- άμεσης προτεραιότητας, θα θέλαμε να ορίσετε μια συνάντηση το συντομότερο δυνατόν ώστε να ενημερωθούμε από σας αλλά και να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις μας.

Έχετε αναφερθεί στις προσπάθειες των εργαζομένων για την ανόρθωση της ΔΕH και πιστεύουμε ότι κατανοείτε την ανησυχία των εργαζομένων που εκπροσωπούμε.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντική η συνεργασία μας μαζί σας και σε αυτήν προσβλέπουμε προς όφελος της ΔΕH Α.Ε., της Εθνικής Οικονομίας, των Καταναλωτών αλλά και των χιλιάδων Εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v