Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έρχεται και στην Αθήνα το Group Ride της Lime

Ως και πέντε ηλεκτρικά πατίνια ταυτόχρονα θα μπορούν να ξεκλειδώνουν οι χρήστες Lime για ομαδικές μετακινήσεις μέσα στην πρωτεύουσα.

Έρχεται και στην Αθήνα το Group Ride της Lime

Το Group Ride είναι το νέο χαρακτηριστικό της Lime, που είναι διαθέσιμο σε 20 πόλεις, μεταξύ τους και η Αθήνα, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκλειδώνουν έως και πέντε ηλεκτρικά πατίνια από τον ίδιο λογαριασμό.

Απλά πατούν στο εικονίδιο “Group Ride” που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το εικονίδιο “Scan To Ride” στην εφαρμογή της Lime. Mπορείτε να καλέσετε τους φίλους να σας ακολουθήσουν ακόμα και αν η πορεία σας με το ηλεκτρικό πατίνι έχει ήδη ξεκινήσει.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που αποτελούμε την πρώτη εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών που λανσάρει αυτό το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό στις πόλεις ανά τον κόσμο», δήλωσε ο April Li, Product Manager της Lime. «Τώρα πια με το Group Ride πολλοί από τους χρήστες της Lime θα μπορούν εύκολα να μοιράζονται τη χαρά και τα οφέλη της βιώσιμης, προσβάσιμης έξυπνης μικρο-κινητικότητας με τους φίλους τους και τα μέλη της οικογένειάς τους». 

Για τη χρήση τους Group Ride όλοι οι οδηγοί πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και όρους της Lime:

  • Nα φορούν κράνος
  • Να παρακολουθούν την κατάσταση του δρόμου και τα πιθανά εμπόδια
  • Η οδήγηση υπό την επήρεια απαγορεύεται
  • Οι οδηγοί πρέπει να είναι πάνω από 18 χρονών
  • Οδηγείτε με δική σας ευθύνη
  • Μόνο ένας οδηγός επιτρέπεται ανά ηλεκτρικό πατίνι
Το νέο χαρακτηριστικό δοκιμάστηκε πρώτα στη Γαλλία, την Πολωνία και τη Χιλή τον Ιούνιο, πριν επεκταθεί η εφαρμογή του και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v