Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Πούλησε ακίνητο «βαρίδι» έναντι 5,5 εκατ. ευρώ

«Καρποφόρησε» ο δεύτερος διαγωνισμός για το κτήριο που στέγαζε ως το Μάιο του 2010 υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ. Τουλάχιστον άλλα 4 εκατ. ευρώ θα ρίξει ο αγοραστής για αποκαταστήσει ζημιές.

Εθνική Ασφαλιστική: Πούλησε ακίνητο «βαρίδι» έναντι 5,5 εκατ. ευρώ

Στην πώληση του ημικατεστραμμένου ακινήτου, που διατηρεί επί της Λ. Αμαλίας 40, απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, προχωρά η Εθνική Ασφαλιστική, μετά από επιτυχή πλειοδοτικό διαγωνισμό.

Η ασφαλιστική έβγαλε προς πώληση το συγκεκριμένο ακίνητο, για δεύτερη φορά, με τιμή εκκίνησης τα 5,5 εκατ. ευρώ. Αυτή τη φορά υπήρξε -ξένος- επενδυτής που κατέθεσε προσφορά 5,5 εκατ. ευρώ και του κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός.

Το κτήριο είχε καεί στους βανδαλισμούς της 5ης Μαίου 2010, ημέρα που σημαδεύτηκε από εκτεταμένους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας και την τραγική απώλεια εργαζομένων της Marfin Popular Bank.

Ως την πυρκαγιά το κτήριο ήταν μισθωμένο στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ έκτοτε η Εθνική Ασφαλιστική, παρ ότι έλαβε αποζημίωση, δεν προχώρησε σε εργασίες αποκατάστασης.

Ο αγοραστής εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να επενδύσει τουλάχιστον άλλα 4 εκατ. ευρώ, προκειμένου να το μισθώσει ως χώρους γραφείου ή διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v