Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το 75% της ASA Recycle απέκτησε θυγατρική της Ελλάκτωρ

Η δυναμικότητα της μονάδας που λειτουργεί η εξαγορασθείσα εταιρεία είναι περίπου 60.000 τόνοι απορριμμάτων ετησίως. Η εξαγορά έγινε από τη θυγατρική του ομίλου Ηλέκτωρ.

Το 75% της ASA Recycle απέκτησε θυγατρική της Ελλάκτωρ

Το 75% των μετοχών της ASA Recycle, που λειτουργεί ένα από τα τέσσερα ιδιωτικά Κέντρα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στην Αττική, εξαγόρασε η Ηλέκτωρ, η θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ στον τομέα των απορριμμάτων.

Οπως επισημαίνεται και στην παρουσίαση για τα αποτελέσματα εξαμήνου, η δυναμικότητα της μονάδας που λειτουργεί η ASA Recycle είναι περίπου 60.000 τόνοι ετησίως.

Το ΚΔΑΥ της εταιρείας λειτουργεί στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου, στον Ασπρόπυργο, και είναι συνολικής καλυμμένης επιφάνειας περίπου 4.000 τετραγωνικών μέτρων, σε οικόπεδο περίπου 20.000 τ.μ.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, «η εταιρεία συνεργάζεται επιτυχώς με μεγάλες και μικρές εταιρείες, τόσο στον ιδιωτικό τομέα (ΟΕΟΑ 2004, PIL, NESTLE, SIEMENS, BAYER, PAPASTRATOS AVES, VODAFONE,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, 3E COCA-COLA, UNILEVER, ΧΑΛΥΨ, K. E. Δ., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΓΕΕΘΑ και άλλες), όσο και στον δημόσιο τομέα.

Η πολύχρονη συνεργασία με τους πελάτες δημιούργησε υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης έτσι ώστε πολλές φορές ιδιωτικές εταιρείες αλλά και υπηρεσίες του δημόσιου τομέα (εφορίες, υπουργεία κ.λπ.) να εμπιστεύονται στην Εταιρεία μας την καταστροφή και ανακύκλωση άκρως εμπιστευτικών εγγράφων».

Στο πρώτο εξάμηνο του 2019 η Ηλέκτωρ παρουσίασε έσοδα περί τα 41 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και κέρδη μετά φόρων περί το ένα εκατομμύριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v