Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Δάνειο 4 εκατ. ευρώ αποφάσισε η γ.σ.

Tη λήψη δανείου 4 εκατ. ευρώ τετραετούς διάρκειας από την Εμπορική Τράπεζα για την κάλυψη μέρους του κόστους υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου ανέγερσης νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, αποφάσισε η γ.σ. της AS Company.

AS Company: Δάνειο 4 εκατ. ευρώ  αποφάσισε η γ.σ.
Τη λήψη δανείου 4.000.000 ευρώ τετραετούς διάρκειας από την Εμπορική Τράπεζα για την κάλυψη μέρους του κόστους υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου ανέγερσης νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε η γενική συνέλευση της AS Company που πραγματοποιήθηκε χθές 24/10/02.

Σημειώνεται, ότι η γ.σ. με ποσοστό απαρτίας 71,9% του μετοχικού της κεφαλαίου, αποφάσισε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε συμμόρφωση προς τις διατάξεις περί εταιρικής διακυβέρνησης.

Τα μέλη που θα το απαρτίζουν είναι: Ανδρεάδης Ευστράτιος του Κωνσταντίνου, Εκτελεστικό μέλος, Ανδρεάδου Αναστασία συζ. Ευστρατίου, επιχειρηματίας, Εκτελεστικό μέλος, Παπασπύρου Παναγιώτης του Βησσαρίωνα, οικονομολόγος, Εκτελεστικό μέλος, Βασιλακέρης Μόρφης του Βασιλείου, δικηγόρος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Παπαδόπουλος Παντελής του Μενελάου, οικονομολόγος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v