Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες επενδύσεις 19,2 εκατ. σε φωτοβολταϊκά από τον όμιλο R Energy 1

Η εταιρεία βρίσκεται επίσης στη διαδικασία αδειοδότησης για 80MW νέων φωτοβολταϊκών πάρκων, ενώ ήδη συζητά την απόκτηση άδειας αιολικού πάρκου ισχύος 30MW.

Νέες επενδύσεις 19,2 εκατ. σε φωτοβολταϊκά από τον όμιλο R Energy 1

Η R Energy 1 ξεκινά την κατασκευή νέων φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 24MW, μια επένδυση που ανέρχεται συνολικά στα 19.2 εκ. Ευρώ και χρηματοδοτείται με τη μέθοδο Project Finance από εγχώριο πιστωτικό ίδρυμα. Η κατασκευή των συγκεκριμένων πάρκων θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2020, ενώ η λειτουργία τους αναμένεται εντός του 2ου εξαμήνου του ίδιου έτους. Με την προσθήκη αυτών των έργων η συνολική εγκατεστημένη ισχύς του Ομίλου θα φτάσει τα 31.2MW.

Ταυτόχρονα, οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία αδειοδότησης για 80MW νέων φωτοβολταϊκών πάρκων, ενώ ήδη συζητά την απόκτηση άδειας αιολικού πάρκου ισχύος 30MW.

Μετά την υλοποίηση των παραπάνω επενδυτικών πλάνων, ο όμιλος R Energy 1 θα έχει στην κατοχή και στη λειτουργία του περισσότερα από 140MW, δυναμικό που σε βάθος 3ετίας θα τον κατατάξει ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε ισχύ επιχειρήσεις του κλάδου, σημειώνει σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως βασικός μέτοχος της R Energy είναι ο κύριος Γεώργιος Μ. Ρόκας, της οικογένειας Ρόκα, πρωτοπόρου στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα

Στο προσεχές διάστημα η R Energy 1 προγραμματίζει την εισαγωγή της στην Εναλλακτική Αγορά PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με ανάδοχο εταιρεία την AEONIC Securities.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v