Ο Στέργιος Πιτσιόρλας αναλαμβάνει πρόεδρος του ομίλου Aviareps

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας αναλαμβάνει τη θέση του εκτελεστικού προέδρου του ομίλου Aviareps που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στους τομείς των αερομεταφορών, των αεροπορικών υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης και του τουρισμού.

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας αναλαμβάνει πρόεδρος του ομίλου Aviareps

Η διοίκηση του ομίλου Aviarepos ανακοίνωσε  ότι μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας

Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός, εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

H Aviareps, που ανήκει στον επιχειρηματία Γιάννη Γρύλο, "αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express". 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v