Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες καταγγελίες Κ. Δομαζάκη για τη διοίκηση της Creta Farms και το ΓΕΜΗ

Βάλλει κατά του ΓΕΜΗ και μιλά για αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών.

Νέες καταγγελίες Κ. Δομαζάκη για τη διοίκηση της Creta Farms και το ΓΕΜΗ

Με νέα ανακοίνωσή του ο μεγαλομέτοχος της Creta  Farm εμμένει ότι ο ίδιος είναι ο νόμιμος επικεφαλής της εταιρείας και καταγγέλλει το ΓΕΜΗ που δεν έχει αναρτήσει τις αλλαγές που ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπήρξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Αναλυτικά:

«Τελικά όλα έχουν την εξήγησή τους. Όπως η εκ πρώτης όψεως μη κατανοητή εμμονή του Εμ. Δομαζάκι να επιμένει σε ανακοινώσεις του να επικαλείται ότι το νόμιμο ΔΣ είναι αυτό που είναι ακόμα δημόσια αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας του ΓΕΜΗ.

Όπως επίσης και η πρακτική του ΓΕΜΗ όχι μόνο να μη δημοσιεύει τις αποφάσεις της νόμιμης ΓΣ της Creta Farm (της 26/09/2019) παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τις παρενέργειες που η στάση του προκαλεί. Δεν προκαλεί επίσης απορία το γεγονός ότι το ΓΕΜΗ δεν έχει αφαιρέσει τους κωδικούς πρόσβασης από το προηγούμενο ΔΣ του κ. Εμ Δομαζάκι.

Και αυτό διότι το μέλος (πρώην) του ΔΣ της Creta  Farm και στενός συνεργάτης του Εμ Δομαζάκι κ. Πέτρος Μαραβελάκης, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ (νυν), είναι ταυτόχρονα και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΓΕΜΗ, ως προκύπτει από την ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ.

Πώς τώρα όλες αυτές οι θέσεις στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα συνδυάζονται (δεδομένου ότι ο κ. Μαραβελάκης κατέχει και θέση Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου), ποια είναι τα όρια της καθεμίας και πόσο υπάρχει πλέον και σύγκρουση συμφερόντων, είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν δημοσίως πλέον και αρμοδίως.

Τώρα που οι μάσκες πέφτουν, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών για τα διαδραματιζόμενα και όχι μόνο και καλούμε την Προϊσταμένη Αρχή του ΓΕΜΗ να πράξει τα δέοντα».

Εχει λήξει η θητεία, έχει καταργηθεί το εποπτικό συμβούλιο...

Να σημειωθεί, πάντως ότι, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαραβελάκης ορίστηκε αναπληρωτής Πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του Γενικού Εμπορικού Μητρώου με θητεία πέντε ετών με το Φ.Ε.Κ. 14/26-1-2011 (Τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα). Συνεπώς, η θητεία του έχει λήξει περίπου τέσσερα (4) χρόνια.

Επιπλέον, Με την παρούσα νομοθεσία, έχει καταργηθεί τον εποπτικό συμβούλιο του ΓΕΜΗ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v