Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Δεν υπάρχει σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής

MLS: Δεν υπάρχει σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής

«Η εταιρία έχει ολοκληρώσει το επενδυτικό της πλάνο σχετικά με τη νέα Πλατφόρμα Αναγνώρισης Φωνής και Τεχνητής Νοημοσύνης και πλέον υλοποιείται η επέκταση σε νέες αγορές. Έτσι θα επανέλθουν σταδιακά οι επενδυτικές δαπάνες στα συνήθη για την εταιρία επίπεδα», γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η εταιρεία υπό το πρίσμα των σημαντικών πιέσεων στην τιμή της μετοχής. Σημειώνει δε ότι σύμφωνα με έρευνες τα Smart Speakers/Smart Displays θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα Tablets το 2021.

Στην ανακοίνωσή της προς το χρηματιστήριο συμπληρώνει:

«Η εταιρία δραστηριοποιείται ήδη σε 5 αγορές (Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία) από τις οποίες τα έσοδα αυξάνονται σταδιακά. Η εταιρία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλες 2 αγορές.

* Στην Ελληνική αγορά η εταιρία διεύρυνε το μερίδιο της στην αγορά των Tablets (η οποία αγορά έχει πτωτικές τάσεις) και διατηρεί το μερίδιο της στην αγορά των Smartphones. Εντός του έτους τα Smartphones και Tablets της εταιρίας θα έχουν ενσωματωμένη τη νέα Πλατφόρμα (η οποία προσαρμόζεται για κάθε συσκευή Android) γεγονός που δίνει σημαντικό Added Value στα προϊόντα της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που δραστηριοποιείται.

* Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής της εταιρίας και των Ομολόγων.

* Η εταιρία σκοπεύει να αποπληρώσει το ομόλογο λήξεως 11-7-2020 στην εν λόγω ημερομηνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v