Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της Revoil στο 2ο ΑTHEX Small Cap Conference

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τα στελέχη της Εταιρείας κ.κ. Γεώργιος Ρούσσος Διευθύνων Σύμβουλος, Στάθης Λάγιος Οικονομικός Διευθυντής και Ιάκωβος Χαιδεμένος Υπεύθυνος Μετόχων και Επενδυτικών Σχέσεων είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με σημαντικό αριθμό διαχειριστών κεφαλαίων και αναλυτών χρηματιστηριακών εταιρειών.

Συμμετοχή της Revoil στο 2ο ΑTHEX Small Cap Conference

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου σε Κεντρικό Ξενοδοχείο των Αθηνών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο ΑTHEX Small Cap Conference που διοργάνωσε ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών με τη συμμετοχή της REVOIL Α.Ε.Ε.Π. μεταξύ των εισηγμένων εταιρειών που παρευρέθησαν.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τα στελέχη της Εταιρείας κ.κ. Γεώργιος Ρούσσος Διευθύνων Σύμβουλος, Στάθης Λάγιος Οικονομικός Διευθυντής και Ιάκωβος Χαιδεμένος Υπεύθυνος Μετόχων και Επενδυτικών Σχέσεων είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με σημαντικό αριθμό διαχειριστών κεφαλαίων και αναλυτών χρηματιστηριακών εταιρειών, σε ολιγομελή group, παρουσιάζοντας την πορεία της REVOIL και τις προοπτικές της.

Κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων ιδιαίτερη μνεία έγινε για :

- Την εξέλιξη των οικονομικών αποτελεσμάτων της Εταιρείας τα οποία από της αρχές του 2018 έχουν μπει σε διαρκή ανοδική πορεία.

- Την κύρια στόχευση της εμπορικής πολιτικής της Εταιρείας που είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της νέας γενιάς των ειδικά εμπλουτισμένων καυσίμων της “Revolution” (Αμόλυβδη βενζίνη & Πετρέλαιο κίνησης) τα οποία έχουν συγκριτικά υψηλότερα περιθώρια κέρδους, καθώς και η ένταξη στο δίκτυο πρατηρίων της αποδοτικότερων σημείων πώλησης.

- Τη συνεχή ανάπτυξη των ναυτιλιακών και βιομηχανικών πωλήσεων

- Το στρατηγικό στόχο της μείωσης του τραπεζικού δανεισμού και του κόστους χρηματοδότησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v