Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Group: Συνεργασία με την Logimatic

Η Attica Group επενδύει στο Digital Transformation και συνεργάζεται με τη δανέζικη εταιρία για το Σύστημα Διαχείρισης Στόλου SERTICA.

Attica Group: Συνεργασία με την Logimatic

Η Attica Group στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ομίλου, προχωράει στην υλοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Στόλου SERTICA, σε συνεργασία με τη Δανέζικη εταιρία Logimatic, με σκοπό να εξασφαλίσει τις πλέον αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου λειτουργίες σε όλα τα πλοία του στόλου.

Μέσω του Συστήματος SERTICA διασφαλίζεται ο κεντρικός έλεγχος των δεδομένων που αφορούν την τεχνική διαχείριση των πλοίων. Συγκεκριμένα βελτιώνεται η ροή των εργασιών και δίνεται η δυνατότητα καλύτερου προγραμματισμού των συντηρήσεων των πλοίων. Επιπλέον επιτυγχάνεται η ψηφιοποίηση του Συστήματος Ασφαλούς Διαχείρισης (ISM). Ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι επίσης η πλήρης επισκόπηση όλων των δεδομένων για το σύνολο του στόλου, δυνατότητα που βοηθά στη μείωση του χρόνου δεξαμενισμού και των εξόδων επισκευών. Η υλοποίηση του Συστήματος προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2020.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v