ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το ελληνικό κράτος

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις άγονες σιδηροδρομικές γραμμές τις χώρας μας», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο CEO της εταιρείας.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το ελληνικό κράτος

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. υπέγραψε σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας με το ελληνικό κράτος για την απευθείας ανάθεση επιβατικών σιδηροδρομικών μεταφορών με Υποχρέωση Δημόσιας Υπηρεσίας, διάρκειας 10+5 ετών.

Για λογαριασμό του ελληνικού κράτους υπέγραψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ενώ για τον μέτοχο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Trenitalia, υπέγραψε ο καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης, CEO της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας παραβρέθηκαν ο πρέσβης της Ιταλίας κ. Luigi Marras, καθώς και ο εκπρόσωπος του Μετόχου και Προέδρου του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Maurizio CAPOTORTO, αρμόδιος για τις θυγατρικές του Μετόχου στο εξωτερικό. Παρόντες επίσης ήταν ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Νίκος Σταθόπουλος.

Ο καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις άγονες σιδηροδρομικές γραμμές τις χώρας μας, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς την ελληνική κοινωνία. Όπως γνωρίζετε, έχουμε σε εξέλιξη ένα ισχυρό επενδυτικό πρόγραμμα σε τροχαίο υλικό, νέες τεχνολογίες, καθώς και σε ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, έτσι ώστε σύντομα να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των επιβατών μας. Το τρένο πολύ σύντομα θα κερδίσει τη θέση που του αξίζει στις επιλογές των ανθρώπων που ταξιδεύουν και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v