Ευρωσύμβουλοι: Νέα ιδιόκτητα γραφεία στη Πυλαία

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε η εταιρία Ευρωσύμβουλοι, με τη συνολική δαπάνη του έργου να ανέρχεται στα 1,2 εκατ. ευρώ. Η εταιρία βρίσκεται στο τελικό στάσιο κατασκευής της Θερμοκοιτίδας, η οποία προβλέπεται να λειτουργήσει στις αρχές του 2003.

Ευρωσύμβουλοι: Νέα ιδιόκτητα γραφεία στη Πυλαία
Τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι που βρίσκονται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης,πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2002.

Οπως επισημαίνεται, το έργο της κατασκευής του κτιρίου το οποίο είναι 1600 τ.μ. ολοκληρώθηκε εντός 12 μηνών δίνοντας έτσι στα στελέχη της εταιρίας την δυνατότητα να λειτουργήσουν σε νέο σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον.Η συνολική δαπάνη της κατασκευής του κτιρίου ανήλθε σε 1,2 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται, ότι σε τελικό στάδιο βρίσκονται και οι εργασίες κατασκευής της Θερμοκοιτίδας που δημιουργεί η Ευρωσύμβουλοι, η οποία προβλέπεται να λειτουργήσει στις αρχές του 2003 και έχει λάβει ήδη τη σχετική έγκριση για ένταξη στο πρόγραμμα ΕΛΕΘΩ του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Στην ομιλία του κατά την τελετή των εγκαινίων ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κοκορότσικος Πάρις αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρίας από την ίδρυσή της το 1990 ως σήμερα τονίζοντας το γοργό ρυθμό ανάπτυξής της εταιρίας η οποία καταξιώθηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έμφαση που έδωσε η εταιρία στην ποιότητα των έργων που υλοποιεί γεγονός στενά συνδεδεμένο με το εξαίρετο στελεχιακό δυναμικό της που υπερβαίνει σήμερα τα 100 στελέχη σε ομιλικό επίπεδο και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της επιτυχίας της.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος της εταιρίας χαρακτήρισε ”ως ορόσημο” την εισαγωγή της εταιρίας στο ελληνικό χρηματιστήριο το 2001 και αναφέρθηκε στα νέα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρίας που συγκλίνουν στην περαιτέρω καταξίωση και τη δημιουργία ενός ισχυρού εταιρικού ονόματος (brand name) στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τέλος, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ι. Μαγκριώτης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε συνεχή ανοδική πορεία. Επίσης παρευρέθηκαν Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και οργανισμών και επιχειρηματίες από την ευρύτερη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v