Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Split στα 2 με μείωση ονομαστικής αξίας

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και την διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία μιας νέας μετοχής για κάθε 1 παλαιά μετά από split στα δύο, αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρίας Flexopack.

Flexopack: Split στα 2 με μείωση ονομαστικής αξίας
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και τη διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1 νέα προς μια παλαιά αποφάσισε η χθεσινή γενική συνέλευση της εταιρίας.

Ειδικότερα, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει με κεφαλαιοποίηση συνόλου αποθεματικού ”διαφορές από αναπροσαρμογή παγίων” και μέρος του σχηματισθέντος ”αφορολόγητου αποθεματικού”.

Η αύξηση αποφασίσθηκε όπως πραγματοποιηθεί μέσω της αυξήσεως του συνόλου της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας από 0,75 σε 1 Ευρώ για κάθε μετοχή.

Περαιτέρω η γενική συνέλευση αποφάσισε, με σκοπό την ενίσχυση της εμπορευσιμότητας της μετοχής της εταιρείας, την μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της εταιρείας από 1 Ευρώ σε 0,5 Ευρώ για κάθε μετοχή και τον συνακόλουθο διπλασιασμό του αριθμού των μετοχών της εταιρίας από 5.860.012 σε 11.720.024, ονομαστικής αξίας 0,5 Ευρώ εκάστης μετοχής.

Τέλος η γενική συνέλευση εξέλεξε νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα διοικήσει την εταιρία μέχρι την ημερομηνία σύγκλησης της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων που θα συνέλθει εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους 2008. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τα αυτά πρόσωπα, ήτοι από τους κκ Γκινοσάτη Γεώργιο, Γκινοσάτη Σταμάτη και Γκινοσάτη Ασημίνα (εκτελεστικά μέλη) καθώς και από τους κκ Δημήτριο Γκίκα και Γεώργιο Μυλωνάκη (μη εκτελεστικά).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v