Σε εξέλιξη έργο της Ευρωσύμβουλοι για ΜΕΛ

Σε εξέλιξη βρίσκεται έργο που έχει αναλάβει η Ευρωσύμβουλοι για την Χαρτονο-βιομηχανία ΜΕΛ, ενώ πρόσφατα η εταιρία ολοκλήρωσε έργα για τη ΜΕΒΓΑΛ και την ΕΛ.ΒΟ.

Σε εξέλιξη έργο της Ευρωσύμβουλοι για ΜΕΛ
Εργα στους τομείς Ανάπτυξης & Εγκατάστασης Συστημάτων ERP, Logistics, Συστημάτων Κοστολόγησης, Ενεργειακής Διαχείρισης και Διοίκησης Ποιότητας, εκτελεί και έχει εκτελέσει η Ευρωσύμβουλοι, σε συνεργασία με τη θυγατρική της Γνώμων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης προς το ΧΑΑ.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο στη Χαρτονο-βιομηχανία ΜΕΛ, το οποίο αφορά στην Ανάπτυξη του Συστήματος Κοστολόγησης, με κύριο στόχο τη δημιουργία ενός αξιόπιστου εργαλείου Διοίκησης, που βασίζεται στην κατάρτιση του προϋπολογισμού λειτουργίας της παραγωγικής μονάδας και το πρότυπο κόστος ανά κωδικό παραγομένου προϊόντος.



Ακόμα, η εταιρία ολοκλήρωσε τα έργα της ΜΕΒΓΑΛ (Ανάπτυξη Συστήματος Κοστολόγησης) και της ΕΛ.Β.Ο (Ανάπτυξη Συστήματος Διοίκησης Ποιότητας ISO 9001:2000). Αναφορικά με το έργο της ΕΛ.Β.Ο, αποτέλεσε σε πανελλαδική κλίμακα μία από τις πρώτες πιστοποιήσεις βάσει του νέου προτύπου ISO 9001:2000, όπως υπογραμμίζεται και στη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, η εισηγμένη, στα πλαίσια της υλοποίησης του επιχειρησιακού της σχεδίου όπως αυτό υποβλήθηκε κατά την πρόσφατη εισαγωγή της στο ΧΑΑ, σχεδιάζει να παρουσιάσει τις νέες υπηρεσίες της αλλά και τις συνεργασίες της στους τομείς εξαγορών/συγχωνεύσεων, επιχειρηματικού ανασχεδιασμού και συστημάτων διαχείρισης γνώσης, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τους προσεχείς μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v