Ευρωσύμβουλοι: Δύο νέα έργα σε Βουλγαρία-Σλοβενία

Δύο νέα έργα σε θέματα προετοιμασίας των υπό ένταξη χωρών από διαγωνισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέλαβε η εταιρεία Ευρωσύμβουλοι. Το πρώτο αφορά την Σλοβενία και το δεύτερο τη Βουλγαρία.

Ευρωσύμβουλοι: Δύο νέα έργα σε Βουλγαρία-Σλοβενία
Δύο νέα έργα σε θέματα προετοιμασίας των υπό ένταξη χωρών από διαγωνισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέλαβε η εταιρεία Ευρωσύμβουλοι.

Το πρώτο έργο θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία και αφορά την ενίσχυση του Υπουργείου Εργασίας, Οικογενειακών & Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και άλλων αναπτυξιακών φορέων της περιφέρειας.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της διαχειριστικής ικανότητας των φορέων που αναμένεται να υλοποιήσουν συγχρηματοδοτούμενα έργα των διαρθρωτικών ταμείων μέσω της επεξεργασίας και συστηματοποίησης μεθόδων και διαδικασιών. Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού ανέρχεται στα 197.840 ευρώ.

Το δεύτερο έργο θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία και θα έχει ως αντικείμενο την εκτίμηση των αναγκών μειονεκτουσών ομάδων για λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών της Βουλγαρίας.

Ειδικότερα η μελέτη αυτή θα αξιολογήσει τους υφιστάμενους μηχανισμούς που αποτελούν αιτία πρόκλησης φαινομένων άνισης πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και τη βελτίωση των πρακτικών που έχουν ως στόχο την κοινωνική ένταξη των εν λόγω ομάδων. Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού ανέρχεται στα 99.760 Ευρώ.

Τέλος, η Ευρωσύμβουλοι ανέλαβε την μελέτη της εγκατάστασης συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2000 και ΕΝ45004 για τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v