Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Ελλάδα η γαλλική ασφαλιστική La Parisienne Assurances

Η NEQUS Α.Ε. θα αναλάβει τον διακανονισμό των ζημιών για λογαριασμό του γαλλικού ασφαλιστικού ομίλου, ενώ οι εταιρίες Support Brokers & Agents S.A. θα δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ασφαλιστηρίων συμβολαίων για την ελληνική αγορά.

Στην Ελλάδα η γαλλική ασφαλιστική La Parisienne Assurances

Η παλαιότερη γαλλική ασφαλιστική εταιρία περιουσίας και ατυχημάτων La Parisienne Assurances ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με δύο από τις μεγαλύτερες MGAs (Managing General Agents) της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, την Support Brokers & Agents S.A. και την NEQUS Α.Ε., ξεκινώντας από τον ασφαλιστικό κλάδο του αυτοκινήτου.

Η έναρξη της συνεργασίας των τριών καταξιωμένων εταιριών στον κλάδο τους, ενισχύει την ασφαλιστική αγορά στον χώρο του αυτοκινήτου και θέτει τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασία σε διαφορετικούς ασφαλιστικούς κλάδους, όπως περιουσίας, αστικής ευθύνης και ατυχημάτων, με κοινό όφελος για τις εταιρίες και τους ασφαλισμένους.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των εταιριών και δραστηριοποίησης της La Parisienne Assurances στην ελληνική αγορά, στον κλάδο του αυτοκινήτου, η NEQUS Α.Ε. θα αναλάβει τον διακανονισμό των ζημιών για λογαριασμό του γαλλικού ασφαλιστικού ομίλου, ενώ οι εταιρίες Support Brokers & Agents S.A. θα δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ασφαλιστηρίων συμβολαίων για την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής Διευθύνοντα Συμβούλου της La Parisienne, Olivier Jailloin, η συνεργασία στον κλάδο αυτοκινήτου, αποτελεί ένα πρώτο βήμα που αναμένεται να οδηγήσει με επιτυχία σε μεγαλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες της εταιρίας του στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ενώ σε σχετικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στην επιλογή των ελληνικών εταιριών: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τις Support Brokers & Agents και την NEQUS, οι οποίες συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες εταιρίες διαχείρισης ασφαλιστικών προϊόντων και εκπροσώπησης ασφαλιστικών εταιριών. Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην Ευρώπη και να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δραστηριότητες μας στον τομέα του αυτοκινήτου. Οι εταιρίες που επιλέξαμε για συνεργάτες, είναι ορθά δομημένες και σύμφωνα με τα πρότυπα λειτουργίας της δικής μας εταιρίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v