Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Αλέξανδρος Πατεράκης νέος Αναπληρωτής CEO της ΔΕΗ

Ο Αλέξανδρος Πατεράκης διαθέτει μακρά θητεία σε πολυεθνικές εταιρείες και έργα ψηφιακής αναδιάρθρωσης. Αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Εταιρείας

Ο Αλέξανδρος Πατεράκης νέος Αναπληρωτής CEO της ΔΕΗ
Η ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώνει την τοποθέτηση του κυρίου Αλέξανδρου Πατεράκη στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου με αρμοδιότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Εταιρείας. Ο κ. Πατεράκης θα κατέχει και τη θέση του Εκτελεστικού Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕH.
 
Με μακρά θητεία σε θέσεις ευθύνης ως ανώτερος σύμβουλος πληροφορικής και ψηφιακής στρατηγικής, ο Αλέξανδρος Πατεράκης προσχωρεί στη ΔΕH μετά από πενταετή θητεία στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Lumia Capital, ενώ παράλληλα, από το 2018 κατείχε τη θέση του Chief Information Officer στην AXIATA Celcom, εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιών στην Μαλαισία.
 
Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος της Infotech Mobily India Pvt Ltd στην Ινδία και Chief Information Officer της Etihad Etisalat (Mobily) στη Σαουδική Αραβία, ασχολούμενος ενεργά με την προώθηση του μετασχηματισμού σε τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT), Chief Information Officer στη Vodafone Greece, Διευθυντής Πληροφορικής στην Tellas και Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην MicroAge, Management Consultant στην Arthur Andersen (Accenture) στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατόπιν στην Ελλάδα.
 
Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Υπολογιστών και Μαθηματικών από το University of La Verne.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v