Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγή διοίκησης στη Folli Follie ζητά η ΕΚ

Το θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προτείνει τα ονόματα που θα στελεχώσουν τη διοίκηση της πολύπαθης εταιρείας.

Αλλαγή διοίκησης στη Folli Follie ζητά η ΕΚ

Αίτημα που θα συζητηθεί τη Δευτέρα στις 13.30 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατέθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ) στοχεύοντας στην αλλαγή και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie.

Ενδεχομένως η κίνηση αυτή να προκαλέσει τις παραιτήσεις των υφιστάμενων μελών και ως εκ τούτου τον αυτόματο διορισμό των προσώπων που προτείνει η ΕΚ.

Αυτά είναι οι κ.κ. Αλεξάκης, Ηλ. Πεντάζος, Περ. Δοντάς (οι οποίοι κατείχαν και στο παρελθόν θέση μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie) αλλά και οι κ.κ. Μ. Σιγανίδης (έμπειρος νομικός, ειδικευμένος στα χρηματιστηριακά θέματα) Μαδιανός, Μομφεράτος και Παρλαβάντζας.

Να σημειωθεί ότι μετά την παραίτηση την προηγούμενη εβδομάδα του προέδρου του Δ.Σ. Αβραάμ Γούναρη εκλέχθηκε νέος πρόεδρος ο Γεώργιος Ι. Ιωαννίδης. Εν συνεχεία παραιτήθηκε και ο Γεώργιος Κ. Κυριακός από τη θέση του ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v