Ο Όμιλος Σαράντη νικητής Εξωστρέφειας στα Growth Awards 2020

Η βράβευση του Ομίλου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Τελετής Βράβευσης “Growth Awards”, την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Όμιλος Σαράντη νικητής Εξωστρέφειας στα Growth Awards 2020

Ο Όμιλος Σαράντη διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις του με το βραβείο της Εξωστρέφειας βάσει της αξιολόγησης που πραγματοποίησε η Επιτροπή Βραβεύσεων των “Growth Awards”.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η βράβευση του Ομίλου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Τελετής Βράβευσης “Growth Awards”, την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, και η οποία αποσκοπεί στην ανάδειξη Ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν για την ανάπτυξη, τη δυναμική και το καινοτόμο πνεύμα τους.

Το Βραβείο της Εξωστρέφειας επισφραγίζει το επιτυχές στρατηγικό πλάνο του Ομίλου για εξαγορές και επέκταση της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό, ενώ ενισχύει περαιτέρω την συμβολή του στην ελληνική οικονομία.

Ο Όμιλος Σαράντη θα συνεχίσει δυναμικά το επενδυτικό του πλάνο έχοντας ως βάση τα γερά θεμέλια που έχει θέσει με τα χρόνια και την αφοσίωση των ανθρώπων του που συνεισφέρουν καθημερινά στο όραμά του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v