Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικτίνος: Ο Βασίλης Πετίνης εξελέγη νέο μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου

Η Γενική Συνέλευση, εξέλεξε τον κ. Πετίνη Βασίλειο ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, από 04.02.2020 μέλους αυτής, ήτοι του κ. Χατζηστεφανίδη Ευθύμιου.

Ικτίνος: Ο Βασίλης Πετίνης εξελέγη νέο μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου

Η εταιρία «IKTINOΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ» ανακοίνωσε, ότι δυνάμει της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 27ης Φεβρουαρίου 2020, στο πλαίσιο του τρίτου θέματος της ημερήσιας διάταξης, αποφασίστηκε ο επαναπροσδιορισμός της σύνθεσης της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του ν. 4449/2017, η είναι ανεξάρτητη επιτροπή από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αποτελείται από τρία πρόσωπα , εκ των οποίων το ένα είναι ανεξάρτητο μέλος του ΔΣ και δύο, τρίτα πρόσωπα επίσης ανεξάρτητα κατά το άρθρο 4 του ν. 3016/2002.

Η θητεία του λήγει με την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2023, όπου λήγει και η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση, εξέλεξε τον κ. Πετίνη Βασίλειο, τρίτο πρόσωπο, ανεξάρτητο από την Εταιρία, ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, από 04.02.2020 μέλους αυτής, ήτοι του κ. Χατζηστεφανίδη Ευθύμιου, αφού διακριβώθηκε από την Γενική Συνέλευση, ότι ο κ. Πετίνης Βασίλειος πληροί τις προϋποθέσεις των διατάξεων του άρθρου 4 του ν. 3016/2002 και του άρθρου 44 του ν. 4449/2017.

Ακόμη, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τα δύο υπάρχοντα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, ήτοι οι κ.κ. Ταμαρέσης Ιωάννης και Ισαακίδης Σταύρος, να παραμείνουν ως έχουν.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου θα οριστεί από τα μέλη της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v