Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποχωρεί από την Ελλάδα η Hive

Η διοίκηση της εταιρείας αποδίδει την αποχώρηση στην ανυπαρξία θεσμικού πλαισίου. Δηλώνει πως θα επανεξετάσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά "αν οι συνθήκες αλλάξουν".

Αποχωρεί από την Ελλάδα η Hive

Η διοίκηση της Hive, που λειτουργούσε στόλο με ηλεκτρικά πατίνια στη χώρα μας, ανακοίνωσε ότι "λαμβάνει τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από σήμερα, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020".

Η εταιρία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "θα εστιάσει σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές που ήδη λειτουργούν με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία συγκεκριμένου αριθμού παρόχων".

Η Hive "πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των πόλεων, των καταναλωτών και των εταιριών. Η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας αναγκάζει την εταιρεία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά. Πιστεύοντας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, αν οι συνθήκες αλλάξουν σίγουρα η εταιρία θα επανεξετάσει την ελληνική αγορά".

H Hive ανήκει στον όμιλο της γερμανικής Daimler στον οποίο ανήκει και η Beat που λειτουργεί εφαρμογή για τη μίσθωση ταξί σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v