Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβάλλει η ΔΕΗ το Investor Day στο Σίτι

Εξαιτίας του κορωνοϊού, η επιχείρηση αναβάλλει την ημερίδα των επενδυτών που είχε προγραμματίσει για τις 23 Μαρτίου στο Σίτι του Λονδίνου. Με βάση τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Αναβάλλει η ΔΕΗ το Investor Day στο Σίτι

Στην αναβολή της ημερίδας που προγραμμάτισε για τους επενδυτές στο Σίτι του Λονδίνου, στις 23 Μαρτίου, προχώρησε η ΔΕΗ εξαιτίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημόσια εταιρεία έλαβε αυτή την απόφαση συνεκτιμώντας τον βαθμό επικινδυνότητας που έχει δώσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τον κορωνοϊό, αλλά και τα μέτρα που λαμβάνουν μεγάλες επιχειρήσεις κι επενδυτικές εταιρείες στο Σίτι.

Η ΔEH επρόκειτο να παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση και σε πλειάδα επενδυτών και αναλυτών το πλήρες επιχειρησιακό της σχέδιο που εκπόνησε η McKinsey & Company και αφορά τις εκτιμήσεις για την πορεία των οικονομικών της μεγεθών τα επόμενα χρόνια, αλλά και τα πλάνα για δραστηριοποίηση σε άλλους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας όπως οι ΑΠΕ.

Η εταιρεία, με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει το άνοιγμά της σε διεθνή κεφάλαια, ενώ στους σχεδιασμούς της περιλαμβάνεται και η έκδοση ομολόγου, η οποία θα λάβει χώρα μόλις οι διεθνείς οικονομικές συνθήκες κριθούν κατάλληλες.

Αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής της νέας εκδήλωσης, αυτός, σύμφωνα με πηγές, μετατίθεται για αργότερα την άνοιξη ή αρχές καλοκαιριού, με βάση πάντα τις οδηγίες του Π.Ο.Υ.

Πηγές της ΔΕH επισημαίνουν πως στην παρούσα φάση προέχει η προστασία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων στην ειδική εκδήλωση και για τον λόγο αυτό αποφάσισε την αναβολή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πηγές της ΔEH αλλά και ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, στο Σίτι του Λονδίνου εταιρείες ανακοινώνουν και προχωρούν σε προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, με την καθιέρωση μορφών τηλε-εργασίας ή την αναζήτηση χώρων στα προάστια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v