Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ ΑΕ ο Στέφανος Αγιάσογλου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΟΣΥ από τον ΟΑΣΑ και το Υπερταμείο. Ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου.

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ ΑΕ ο Στέφανος Αγιάσογλου

Ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΟΣΥ ΑΕ), της κρατικής εταιρείας που διαχειρίζεται τα λεωφορεία και τρόλεϊ στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα ωρών οι επίσημες ανακοινώσεις από το Υπερταμείο, που ελέγχει τον ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές του, για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΣΥ, ενώ εντός των προσεχών εβδομάδων θα υπάρξουν και αντίστοιχες αλλαγές στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, που διαχειρίζεται το μετρό, το τραμ και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Ο κ. Αγιάσογλου ήταν την περίοδο 2013-2016 πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε.). Εχει, επίσης, διατελέσει διευθύνων σύμβουλος/γενικός διευθυντής στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ. Α.Ε) για έξι χρόνια. Στη διάρκεια της θητείας του στον ΟΣΚ προχώρησε το πρώτο ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) με την κατασκευή 24 σχολικών μονάδων στην περιοχή της Αττικής και η υλοποίηση τριών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων για την κατασκευή σχολικών μονάδων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Ο νέος επικεφαλής της ΟΣΕ υπήρξε τομεάρχης Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MBA) του Aston University Business School με ειδίκευση στον στρατηγικό σχεδιασμό και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Wolverhampton, όπου έλαβε το πτυχίο του στα Οικονομικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v