Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες διευκολύνσεις από τη ΔΕΗ στους αγρότες

Όλοι οι αγροτικοί πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές μπορούν να τις ρυθμίσουν με την καταβολή προκαταβολής του 15% ή 20% της οφειλής τους και αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού σε έως 18 ή 24 δόσεις, αντίστοιχα.

Νέες διευκολύνσεις από τη ΔΕΗ στους αγρότες

Μετά και από επικοινωνία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, Γιώργου Στάσση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα, η ΔΕΗ, αποδεικνύοντας την έντονη κοινωνική της ευαισθησία και την επίγνωση της δύσκολης κατάστασης, που βιώνουν οι αγρότες, αποφάσισε να παρέχει στους αγροτικούς πελάτες της ένα ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμών, που έρχεται να ενισχύσει το ισχύον από τον Οκτώβριο του 2019.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, Όλοι οι αγροτικοί πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές θα έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης, με την καταβολή προκαταβολής του 15% ή 20% της οφειλής τους στη ΔΕΗ και αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού σε έως 18 ή 24 δόσεις, αντίστοιχα.

Η διαδικασία αίτησης ρύθμισης, λόγω των έκτακτων μέτρων θα γίνεται τηλεφωνικά μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΗ 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 – 21:00).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v